Er du klar til online TV?

2013-01-28 12:08

Online TV bliver helt almindeligt i fremtiden. Den normale måde vi før har set TV på bliver helt ny. Allerede nu har mange af de etablerede tv-stationer puttede deres tv-udsendelser online så de interesserede kan se det de syntes godt om når det passer dem lige meget om de sidder i bussen eller hvor de måtte befinde sig henne.

Med nu tidens teknologi så som en iPad er det super nemt at streame tv-serier og andet bare man har forbindelse til internettet. Vi vi går en ny tv tid i møde hvor vi helt slipper for tv-reklamer når vi gerne vil se film og andet mens vi slapper af eller lignende. Krigen om forbrugerne er i fuld gang blandt de mange tv-kanaler og det bliver hård krig som er til din fordel. Udvalget af film og andet underholdning kommer til at fjerne gabende kedeligt TV.

Fremover bliver det umuligt ikke at benytte sig af en tv-program side hvis man skal kunne danne sig et overblik så man ikke misser noget. Nu når vi ikke skal se på tv-reklamer så skal finanserne jo komme fra et andet sted. Måde det for eksempel kommer til at ske på er ved at betale et lille abonnement hver måned. F.eks tager Netflix 79 kr. omom måneden for deres online streaming TV service. Men der kan hurtigt opstå problemer når folk gerne vil se en film hos en online TV service udbyder og en dokumentar hos en af de andre online TV service udbyder senere. Så kan man kun løse problemet ved at have flere abonnementer på samme tid. De forskellige online streaming tv tjenester kæmper jo om at få rettighederne på de bedste tv-serier og andet for at sikre sig økonomi fra så stor en procentdel som muligt af de mange tv-seer. Så det er med at tænke sig godt om inden at man beslutter sig for hvilken online tv-udbyder man melder sig til hos. Med mindre at man er med på at betale for sport, dokumentarer, m.m. hos dem alle sammen.