Leder du efter de rette kanaler i en samlet pakke? Ny dansk service giver de andre baghjul

2013-05-07 10:56

På internettet er det hurtigt og nemt at finde den bedste TV udbyder eller streaming udbyder. Herudover har du mulighed for at se andre menneskers oplevelse med TV tjenester og streaming/On Demand udbydere og skrive  erfaring til kende. internettet er altid klar med det seneste nyheder fra TV scenen og endvidere finder du en oversigt over alle Danmarks TV kanaler samt en beskrivelse/video af dem.

Der er mange muligheder for at finde disse ting, men en service har nu samlet alle kanaler i en søger, så du blot skal vælge hvilke kanalaner du ønsker, og derefter får du at vide, hvilken tvpakke der er billigst i forhold til de kanaler du ønsker. Servicen kan findes på tvpriser.dk/tv-pakker og du kan med garanti finde den helt rette tvpakke til dit behov.

Find den bedste TV pakke for dig - her er en lille brugsanvisning :-)
Indtast først hvor du holder til ved at indtaste dit post nummer i felt til postnummer søgning. Baseret på angivne postnummer fravælger sitet de TV selskaber der ikke leverer til dit område. Dernæst kan du angive hvilke TV kanaler du bedste kan lide, og baseret på dine udvalgte kanaler fremviser vi dig så de mulige TV pakker du kan bestille hos de tilbageværende TV selskaber. har du lyst til at indsnævre din søgning efter TV pakker mere skal du blot angive om du vil modtage dit TV-signal med antenne, kabel eller parabol og om du f.eks. gerne vil have en samlet pakke med internet eller TV i flere rum inkluderet.

Har du en meget travl hverdag eller kan du bare godt lide at se dine favorit TV serier når det passer ind i dit program, så er en streaming udbyder måske noget for dig. Der kommer flere og flere streaming udbydere frem hele tiden, og det kan af den grund være svært at danne sig et overblik over mulighederne. På internettet har vi samlet Alle streaming/On Demand udbydere og lader dig sorterer dem ved at vælge hvorfor noget indhold du gerne vil se og på hvilke platforme. Mange glemmer faktisk at den største spiller indenfor streaming er youtube, og netop i dag er det kommet frem, at youtube indfører betaling for visse youtube kanaler, se artiklen "Så skal der betales for YouTube" på eb.dk.

Med en betalingsløsning kan youtube begynde at tiltrække de store tv-udbydere og verdens største underholdsningskoncerner, og det bliver spændende om youtube simpelthen kommer til at æde hele markedet for streamingtv eller virksomheder som netflix kan overleve.

Streaming stormer frem, men der er mange der fravælger streaming efter de har prøvet det, simpelthen fordi det ikke er det samme som at zappe på TV´et. Hvad mener du?