Blog

2013-05-07 10:56

På internettet er det hurtigt og nemt at finde den bedste TV udbyder eller streaming udbyder. Herudover har du mulighed for at se andre menneskers oplevelse med TV tjenester og streaming/On Demand udbydere og skrive  erfaring til kende. internettet er altid klar med det seneste nyheder fra TV scenen og endvidere finder du en oversigt over alle Danmarks TV kanaler samt en beskrivelse/video af dem.

Der er mange muligheder for at finde disse ting, men en service har nu samlet alle kanaler i en søger, så du blot skal vælge hvilke kanalaner du ønsker, og derefter får du at vide, hvilken tvpakke der er billigst i forhold til de kanaler du ønsker. Servicen kan findes på tvpriser.dk/tv-pakker og du kan med garanti finde den helt rette tvpakke til dit behov.

Find den bedste TV pakke for dig - her er en lille brugsanvisning :-)
Indtast først hvor du holder til ved at indtaste dit post nummer i felt til postnummer søgning. Baseret på angivne postnummer fravælger sitet de TV selskaber der ikke leverer til dit område. Dernæst kan du angive hvilke TV kanaler du bedste kan lide, og baseret på dine udvalgte kanaler fremviser vi dig så de mulige TV pakker du kan bestille hos de tilbageværende TV selskaber. har du lyst til at indsnævre din søgning efter TV pakker mere skal du blot angive om du vil modtage dit TV-signal med antenne, kabel eller parabol og om du f.eks. gerne vil have en samlet pakke med internet eller TV i flere rum inkluderet.

Har du en meget travl hverdag eller kan du bare godt lide at se dine favorit TV serier når det passer ind i dit program, så er en streaming udbyder måske noget for dig. Der kommer flere og flere streaming udbydere frem hele tiden, og det kan af den grund være svært at danne sig et overblik over mulighederne. På internettet har vi samlet Alle streaming/On Demand udbydere og lader dig sorterer dem ved at vælge hvorfor noget indhold du gerne vil se og på hvilke platforme. Mange glemmer faktisk at den største spiller indenfor streaming er youtube, og netop i dag er det kommet frem, at youtube indfører betaling for visse youtube kanaler, se artiklen "Så skal der betales for YouTube" på eb.dk.

Med en betalingsløsning kan youtube begynde at tiltrække de store tv-udbydere og verdens største underholdsningskoncerner, og det bliver spændende om youtube simpelthen kommer til at æde hele markedet for streamingtv eller virksomheder som netflix kan overleve.

Streaming stormer frem, men der er mange der fravælger streaming efter de har prøvet det, simpelthen fordi det ikke er det samme som at zappe på TV´et. Hvad mener du?
 

2013-03-19 15:38

Tv-serien X-Files har været en fast del af vores tv guide tvtvtv.dk over hele verden og har tryllebundet millioner af tv-seer uge efter uge. Og nu er der måske håb forude til dem af jer der hungre efter nye afsnit af tv-serien X-Files. For nyligt var X-Files stjeren Fox Mulder aka. David Duchovny nemlig i "The Tonight Show With Jay Leno" Og her udtrykte David Duchovny at helt bestemt var interesserede i at lave en ny omgang af den amerikanske kult tv-serier X-Files. David Duchovny er også er kendt for sin rolle i tv-serien "Californication" opfordrede sine fans af kult tv-serier X-Files til at råbe højt hvis de ønskede ham tilbage i rollen som den skeptiske Fox Mulder der gjorde skuespilleren David Duchovny verdens berømt på ingen tid.

I "The Tonight Show With Jay Leno" opfordrede David Duchovny sine fans af science fiction tv-serien X-Files til at skrive en masse breve til de folk der står bag tv-serien X-Files så der forhåbentlig kan komme en tredje film om uforklarlige hændelser og mystiske rumvæsner. I skal bare sende alle jeres breve direkte til Fox Studios og bede dem om at lave endnu en film. Jeg er altid klar til at spille rollen som Fox Mulder igen sagde skuespilleren David Duchovny til publikum.

Tv-serien X-Files blev også vist på dansk TV. Men her hed tv-serien ikke X-Files men blev oversæt til "Strengt Fortroligt" Der blev produceret hele 9 sæsoner af Fox Entertainment i perioden 1993 til 2002. Derudover blev der i 1998 produceret to spillefilm. Filmen "The X Files: Fight the Future" som blev en kæmpe succes over hele verden. Og opfølgeren til filmen "The X Files: Fight the Future" - "I Want to Believe" der kom i 2008 der dog ikke opnåede helt den samme succes som den første film "The X Files: Fight the Future".

Alle os X-Files fans kan kun krydse fingre for at Fox igen går i gang med at producer nye afsnit af tv-serien X-Files. Vi kan jo starte med at følge David Duchovny gode råd som han gav pulikum i stuidet samt dem der så med der hjemme da han var gæst i The Tonight Show With Jay Leno" Nemlig at skrive en masse breve til Fox Studios og bede dem om at genoptage optagelserne til en ny omgang af den spændende science fiction tv-serien X-Files. I mellem tiden kan du holde med om der bliver sendt gamle afsnit af tv-serien X-Files på TV.

 

2013-01-28 12:08

Online TV bliver helt almindeligt i fremtiden. Den normale måde vi før har set TV på bliver helt ny. Allerede nu har mange af de etablerede tv-stationer puttede deres tv-udsendelser online så de interesserede kan se det de syntes godt om når det passer dem lige meget om de sidder i bussen eller hvor de måtte befinde sig henne.

Med nu tidens teknologi så som en iPad er det super nemt at streame tv-serier og andet bare man har forbindelse til internettet. Vi vi går en ny tv tid i møde hvor vi helt slipper for tv-reklamer når vi gerne vil se film og andet mens vi slapper af eller lignende. Krigen om forbrugerne er i fuld gang blandt de mange tv-kanaler og det bliver hård krig som er til din fordel. Udvalget af film og andet underholdning kommer til at fjerne gabende kedeligt TV.

Fremover bliver det umuligt ikke at benytte sig af en tv-program side hvis man skal kunne danne sig et overblik så man ikke misser noget. Nu når vi ikke skal se på tv-reklamer så skal finanserne jo komme fra et andet sted. Måde det for eksempel kommer til at ske på er ved at betale et lille abonnement hver måned. F.eks tager Netflix 79 kr. omom måneden for deres online streaming TV service. Men der kan hurtigt opstå problemer når folk gerne vil se en film hos en online TV service udbyder og en dokumentar hos en af de andre online TV service udbyder senere. Så kan man kun løse problemet ved at have flere abonnementer på samme tid. De forskellige online streaming tv tjenester kæmper jo om at få rettighederne på de bedste tv-serier og andet for at sikre sig økonomi fra så stor en procentdel som muligt af de mange tv-seer. Så det er med at tænke sig godt om inden at man beslutter sig for hvilken online tv-udbyder man melder sig til hos. Med mindre at man er med på at betale for sport, dokumentarer, m.m. hos dem alle sammen.