Til dig der elsker X-Files er her en guide over tv-kanaler der viser tv-serien

2013-03-19 15:38

Tv-serien X-Files har været en fast del af vores tv guide tvtvtv.dk over hele verden og har tryllebundet millioner af tv-seer uge efter uge. Og nu er der måske håb forude til dem af jer der hungre efter nye afsnit af tv-serien X-Files. For nyligt var X-Files stjeren Fox Mulder aka. David Duchovny nemlig i "The Tonight Show With Jay Leno" Og her udtrykte David Duchovny at helt bestemt var interesserede i at lave en ny omgang af den amerikanske kult tv-serier X-Files. David Duchovny er også er kendt for sin rolle i tv-serien "Californication" opfordrede sine fans af kult tv-serier X-Files til at råbe højt hvis de ønskede ham tilbage i rollen som den skeptiske Fox Mulder der gjorde skuespilleren David Duchovny verdens berømt på ingen tid.

I "The Tonight Show With Jay Leno" opfordrede David Duchovny sine fans af science fiction tv-serien X-Files til at skrive en masse breve til de folk der står bag tv-serien X-Files så der forhåbentlig kan komme en tredje film om uforklarlige hændelser og mystiske rumvæsner. I skal bare sende alle jeres breve direkte til Fox Studios og bede dem om at lave endnu en film. Jeg er altid klar til at spille rollen som Fox Mulder igen sagde skuespilleren David Duchovny til publikum.

Tv-serien X-Files blev også vist på dansk TV. Men her hed tv-serien ikke X-Files men blev oversæt til "Strengt Fortroligt" Der blev produceret hele 9 sæsoner af Fox Entertainment i perioden 1993 til 2002. Derudover blev der i 1998 produceret to spillefilm. Filmen "The X Files: Fight the Future" som blev en kæmpe succes over hele verden. Og opfølgeren til filmen "The X Files: Fight the Future" - "I Want to Believe" der kom i 2008 der dog ikke opnåede helt den samme succes som den første film "The X Files: Fight the Future".

Alle os X-Files fans kan kun krydse fingre for at Fox igen går i gang med at producer nye afsnit af tv-serien X-Files. Vi kan jo starte med at følge David Duchovny gode råd som han gav pulikum i stuidet samt dem der så med der hjemme da han var gæst i The Tonight Show With Jay Leno" Nemlig at skrive en masse breve til Fox Studios og bede dem om at genoptage optagelserne til en ny omgang af den spændende science fiction tv-serien X-Files. I mellem tiden kan du holde med om der bliver sendt gamle afsnit af tv-serien X-Files på TV.